Veilig, vakkundig en kwaliteit!Veilig, vakkundig en kwaliteit!


 

Laat het over aan de professionals

Profiteer optimaal van uw zonnepanelen met professionele reiniging door CleanMySolar.nl!

Wilt u het maximale rendement halen uit uw investering in zonnepanelen? Dan is het cruciaal dat uw panelen het maximale licht kunnen absorberen. Na verloop van tijd kan vuil zich ophopen en ervoor zorgen dat er minder licht de zonnecellen bereikt, wat resulteert in een afname van de energieopbrengst.

Pollen, vogeluitwerpselen, luchtvervuiling en algengroei behoren tot de vele verontreinigingen die zich aan uw zonnepanelen kunnen hechten. Deze vervuiling kan leiden tot een verlies van maar liefst 25% in rendement!

Hoewel sommige mensen denken dat regen voldoende is om de panelen schoon te spoelen, kan regen in sommige gevallen juist de grootste boosdoener zijn. Daarom is het verstandig om uw zonnepanelen regelmatig professioneel te laten reinigen.

Bij CleanMySolar.nl begrijpen we het belang van een grondige en effectieve reiniging. Onze deskundige team beschikt over de kennis, ervaring en geavanceerde reinigingsapparatuur om uw zonnepanelen weer in optimale staat te brengen. Door te kiezen voor onze diensten, verdient u uw investering snel terug dankzij het verhoogde rendement van uw zonnepanelen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met CleanMySolar.nl voor professionele zonnepanelenreiniging. Profiteer van een maximaal rendement en verleng de levensduur van uw zonnepanelen!

Abonnements-korting

Je krijgt 10% korting op de volgende diensten: dakgoten en zonnepanelen schoonmaken. We komen dan 1 keer per jaar bij je langs om de werkzaamheden te verrichten voor een periode van 3 jaren.
 

Tarieven

Wil je jaar in jaar uit profiteren van een optimaal rendement? Dan is het jaarlijks reinigen van de zonnepanelen een must. Bovendien zorgt goede reiniging voor een langere levensduur van de zonnepanelen.
 


* Binnen Zuid-Holland rekenen wij geen extra voorrijkosten maar buiten onze eigen regio rekenen wij 35 cent per kilometer.
 

Wi je graag advies of een vrijblijvende offerte aanvragen?    OFFERTE